Gripoflex ®

Gripoflex ®

Substanca aktive Paracetamol, acid askorbik, feniraminë
Doza dhe sasia 500 mg N5 ; 750 mg N5
Forma farmaceutike Pluhur në trajtë bustinash
Kodi ATC i produktit N02BE51
Category: .

Gripoflex 500 është bar me efekt të kombinuar: analgjezik dhe antipiretik. Me shije të këndshme portokalli, 200 mg Vitaminë C dhe pa sheqer.

Gripoflex 750 është bar me efekt të kombinuar: analgjezik dhe antipiretik. Me shije të këndshme portokalli, pa sheqer dhe 750 mg paracetamol.

Indikacione terapeutike

Për reduktimin e gripit dhe trajtimin e simptomave të tij

Udhëzime (500 mg N5)

Udhëzime (750 mg N5)

http:/gripoflex.al

 

KËSHILLOHUNI ME MJEKUN OSE FARMACISTIN TUAJ RRETH PËRDORIMIT TË MEDIKAMENTEVE. LEXONI ME KUJDES UDHËZIMET PËRPARA PËRDORIMIT

Pёrdorimi i pakujdesshёm i barnave mund tё dёmtojё shëndetin