Products

 

Parimet baze mbi te cilat operon “Olainfarm” jane siguria, efikasiteti dhe cilesia e larte ne prodhimin e produkteve farmaceutike per tregun global.

Dy aktivitete kryesore te kompanise tone jane:

  • prodhimi i formulimeve farmaceutike orale (tableta, kapsula, pluhur);
  • prodhimi i substancave te ndryshme kimike dhe principe aktive.

Garantimi i Cilesise

Ne procesin e proshimit te barnave me cilesi te larte, kushti i domosdoshem dhe thelbesor eshte Sistemi Garantimi i Cilesise. Sistemi jone i prodhimit qendron konform te gjitha standardeve te Bashkimit Europian, ShBA, Rusise, dhe shtete te tjera. Te gjitha laboratoret dhe departamentet tona te prodhimit jane sipas standardeve te kerkuara nga Food and Drug Administration (FDA) dhe jane te pajisura me certifikate te Praktikes se mire te Fabrikimit (PMF).

Cilesia e larte e produkteve tona konfirmohet edhe nga bashkepunimi me kompani te ndryshme globale dhe lokale, si::

“Novartis”, “Merz”, “Sanofi aventis”, “Johnson & Johnson”, “Degussa”, “Interchem”,  dhe shume te tjera.